Jeśli ktoś odpowie prawidłowo na każde pytanie to dostanie dedyk :D.
Odpowiedzi i zwycięzców podam w jutrzejszym poście :D
A noi oczywiście przy odpowiedziach na pytania piszcie z kim chcecie te dedyki :D
Powodzenia :D
A oto i ten Quiz:
1.W 3 sezonie Violetta i Leon pojadą na plażę do:
(A) Nie
jadą na żadną plażę!
(B)Madrytu
(C)Barcelony
(D)Rzymu
(E)Paryżu
(A)Rafał
Brzozowski
(B)Te
same postacie będą oprócz Diego
(C)Napo
(D)Justyna
Bojczuk i Demi Lovato
(E)Olivia
Holt
(B)Don't cry.
(C)Are you ready for the ride?
(D)Habla si puedes.
(E)Mi mejor momento.
(A)Mamriti
(B)Maretti
(C)Nie wypowiadał jego imienia bo nie umiał
(D)Ma... Mam.. Mamrotti..
(E)Marotti - Normalnie
(B)Leonetta, Thomletta, Dieletta, Pabletta
(C)Leonetta, Dieletta
(D)Maxletta, Dieletta, Esmeletta
(E)Dieletta, Thomletta, Leonetta
(B)Castillo
(C)Torres
(D)Molfese
(E)Navarro
(B)Helia
(C)Mercedes
(D)Esmeralda
(E)Angie
(B)Thomas
(C)Gregorio
(D)Antonio
(E)Pablo
(B)Leon
(C)Herman
(D)Marco
(E)Broduay
(B)Stoessel
(C)Dominguez
(D)Castillo
(E)Ferro
(B)amor
(C)lugar
(D)siento lo que soy
(E)creo
(B)Algo se ensiende
(C)Si es por amor
(D)Alcanemos las estrellas
(E)Te creo
(B)Zobaczyła, jak Diego całuje Ludmiłę
(C)Od Federico, któremu Ludmi się zwierzyła
(D)Przez internet
(E)Diego jej sam powiedział
(B)Buenos Aires
(C)Argentyna
(D)Paryż
(E)Viola zerwała z Diego? Niee to Diego z nią zerwał bo kocha Ludmiłe!
(B)Ser Amor Ti
(C)Ahi Estare
(D)Voy por ti
(E)Alcanemos las Estrellas
(A)Do piosenki Hoy somos mas
(B)Violetta chce śpiewać Te Creo, lecz wkracza Diego i śpiewa Yo so asi.
(C)Pokazują Leonettę razem oraz pocałunek Dielett
(D) Violetta mdleje i leży na chmurce XD
(E)........................................ eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............
:
(B)ur. 09. grudnia 1996
(C)ur.03 stycznia 1994
(D)ur. 12 marca 1997
(E)ur. 23 kwietnia 1990
(B)Błyszczyku
(C)Tuszu do rzęs
(D)Studia On Beat!
(E)Perfumów
(A)Włoch
(B)Argentyny
(C)Hiszpanii
(D)Polski
(E)Rosji
(A)Rodzinka.pl
(B)Ja to mam szczęście
(C)Przyjaciółki
(D)To nie koniec świata!
(E)Na dobre i na złe
(A)Franc
(B)Francescal
(C)Francisco
(D)Francesc
(E)Francescis
(A)Marceska
(B)Fedemira
(C)Leonetta
(D)Naxi
(E)Dieletta
(A)Como quieres
(B)Libre soY
(C) Cuando me voy
(D)Este no puede terminar
(E)Rabiosa
(A)Jest głupi jak Jade
(B)Matias mu grozi.
(C)Boi się, że Violetta jak znajdzie chłopaka, to zapomni o nim
(D)Czasami nie wiadomo..
(E)EEEE.....
(A)Cande
(B)Tini
(C)Lodo
(D)Mechi
(E)Jorge
(A)Bransoletka
(B)Ubrania i pokój
(C)Nic, zdjęcie
(D)Pamiętnik
(E)Cekina
(A)Alejandro i Mariana
(B)Nie ma rodziców
(C)Jorge i Oktavia
(D)Clara i Justin
(E)Katherine i Michael
(A)10000000000000%<3333333333
(B)99%
(C)50%
(D)15%
(E)0%
Mam nadzieję że spodobał wam się ten post :D



1. B
OdpowiedzUsuń2.D
3. E
4. B
5. A
6. C
7. D
8. B
9.A
10. D
11. C
12. C
13. A
14. A
15. C
16. B
17. A
18. D
19. A
20. E
21. C
22. B
23. B
24. C
25. C
26. B
27. A
28. A
Jak dobrze to dedyk z Jorge i Tini :)
- Maja
1.B)
OdpowiedzUsuń2.D)
3.E)
4. D)
5. A)
6.C)
7. D)
8. B)
9. A)
10.D)
11. C)
12. C)
13. A)
14. A)
15. C)
16. B)
17. A)
18. I.. Nic chyba z tego. Nie powinno tam byc jedzenia dla świń? Czy cos?
19. A)
20. C)
21. C)
22. B)
23. B)
24. C)
25. C)
26. B)
27. A)
28. A) <3
Mam nadzieje ze dobrze. Jak tak to dedyk z moją Dudu ( Lodo)
Duduś ♡
1.c
OdpowiedzUsuń2.d
3.e
4.b
5.a
6.c
7.d
8.b
9.a
10.d
11.c
12.c
13.a
14.a
15.b
16.a
17.a
18.d
19.a
20.e
21.c
22.b
23.b
24.c
25.c
26.b
27.a
28.a
Jak dobrze to dedykt z Dudu.
UsuńWeronika