Efekt kursora dostarczyły profilki.pl
Powered By Blogger

piątek, 29 maja 2015

Dzisiaj Quiz !!!

Dzisiaj pogramy w Quiz jeżeli znacie odpowiedzi to piszcie w komentarzach .

Jeśli ktoś odpowie prawidłowo na każde pytanie to dostanie dedyk :D.

Odpowiedzi i zwycięzców podam w jutrzejszym poście :D

A noi oczywiście przy odpowiedziach na pytania piszcie z kim chcecie te dedyki :D


                                                                        Powodzenia :D


                                   
                                                        A oto i ten Quiz:




1.W 3 sezonie Violetta i Leon pojadą na plażę do:

       (A) Nie jadą na żadną plażę! 
       (B)Madrytu 
       (C)Barcelony 
        (D)Rzymu 
        (E)Paryżu

2.Krążą plotki o tym, że w 3 sezonie wystąpi:
(A)Rafał Brzozowski 
(B)Te same postacie będą oprócz Diego
(C)Napo 
(D)Justyna Bojczuk i Demi Lovato 
(E)Olivia Holt


3.Którą piosenkę zaczął Herman od wiersza Marii, którą Violetta dokończyła?:

(A)En mi mundo 

(B)Don't cry. 

(C)Are you ready for the ride? 

(D)Habla si puedes. 

(E)Mi mejor momento.



4.Jak na początku Antonio mówił na Marottiego?:

(A)Mamriti 

(B)Maretti 

(C)Nie wypowiadał jego imienia bo nie umiał 

(D)Ma... Mam.. Mamrotti.. 

(E)Marotti - Normalnie

5.Kolejność związków Violetty...:

(A)Thomletta, Leonetta, Diegoletta, Leonetta 

(B)Leonetta, Thomletta, Dieletta, Pabletta 

(C)Leonetta, Dieletta 

(D)Maxletta, Dieletta, Esmeletta 

(E)Dieletta, Thomletta, Leonetta

6.Nazwisko serialowej Camili?:

(A)Comello 

(B)Castillo 

(C)Torres 

(D)Molfese 

(E)Navarro

7.Jak ma na imię "dziewczyna" Hermana wynajęta przez Jade?:

(A)Jackie 

(B)Helia 

(C)Mercedes 

(D)Esmeralda 

(E)Angie

8.Jak się nazywał pierwszy chłopak Violetty?:

(A)Leon 

(B)Thomas 

(C)Gregorio 

(D)Antonio 

(E)Pablo


9.Kto to mówił?: " Violetta, zmieniłem się! Kocham cię! Daj mi jeszcze jedną szansę!:

(A)Diego 

(B)Leon 

(C)Herman 

(D)Marco 

(E)Broduay

10.Imię: Violetta Nazwisko:.... ????? :

(A)Verdas 

(B)Stoessel 

(C)Dominguez 

(D)Castillo 

(E)Ferro

11.Dokończ zdanie z piosenki.... Si siento frió en mi soledad en mi pecho te busco... :

(A)mundo 

(B)amor 

(C)lugar 

(D)siento lo que soy 

(E)creo


12.W jakiej piosence to Violetta jest tą złą a Ludmiła dobrą?:

(A)Destinada a brillar 

(B)Algo se ensiende 

(C)Si es por amor 

(D)Alcanemos las estrellas 

(E)Te creo

13.Jak Violetta dowiedziała się o planie Diego i Ludmiły?:

(A)Podsłuchała Leona i Fran, a później obejrzała nagranie z telefonu Leona. 

(B)Zobaczyła, jak Diego całuje Ludmiłę 

(C)Od Federico, któremu Ludmi się zwierzyła 

(D)Przez internet 

(E)Diego jej sam powiedział

14.W jakim mieście Viola zerwała z Diego?:

(A)Madryt 

(B)Buenos Aires 

(C)Argentyna 

(D)Paryż 

(E)Viola zerwała z Diego? Niee to Diego z nią zerwał bo kocha Ludmiłe!


15.Jakiej piosenki NIE śpiewała Violetta?:

(A)Te Creo 

(B)Ser Amor Ti 

(C)Ahi Estare 

(D)Voy por ti 

(E)Alcanemos las Estrellas

16.Która zapowiedź 2 sez. jest prawdziwa?:

(A)Do piosenki Hoy somos mas 

(B)Violetta chce śpiewać Te Creo, lecz wkracza Diego i śpiewa Yo so asi. 

(C)Pokazują Leonettę razem oraz pocałunek Dielett

(D) Violetta mdleje i leży na chmurce XD 

(E)........................................ eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..............


17.Uzupełnij dane osobowe: Martina Stoessel......
:

(A)ur. 21 marca 1997 

(B)ur. 09. grudnia 1996 

(C)ur.03 stycznia 1994 

(D)ur. 12 marca 1997 

(E)ur. 23 kwietnia 1990

18.Ludmiła wystąpiła w reklamie...:

(A)Szamponu 

(B)Błyszczyku 

(C)Tuszu do rzęs 

(D)Studia On Beat!

(E)Perfumów


19.Lodovica Comello jest z:

(A)Włoch 

(B)Argentyny 

(C)Hiszpanii 

(D)Polski 

(E)Rosji

20.W jakim polskim serialu jest muzyka z Violetty? ( Nie chodzi o piosenki tylko o muzykę w tle ) :


(A)Rodzinka.pl 

(B)Ja to mam szczęście 

(C)Przyjaciółki 

(D)To nie koniec świata! 

(E)Na dobre i na złe

21.Jak nazywa się brat Martiny? :

 (A)Franc 

(B)Francescal 

(C)Francisco 

(D)Francesc 

(E)Francescis



22.Która para NIE jest prawdziwa? :

(A)Marceska 

(B)Fedemira 

(C)Leonetta 

(D)Naxi 

(E)Dieletta

23.Piosenka Martiny Stoessel która NIE pochodzi z serialu? :

 (A)Como quieres 

(B)Libre soY

(C) Cuando me voy 

(D)Este no puede terminar 

(E)Rabiosa

24.Dlaczego Herman jest dla Violi nadopiekuńczy? :

(A)Jest głupi jak Jade 

(B)Matias mu grozi. 

(C)Boi się, że Violetta jak znajdzie chłopaka, to zapomni o nim 

(D)Czasami nie wiadomo.. 

(E)EEEE.....

25 .Kto z planu wydał płytę Universo? :

(A)Cande 

(B)Tini 

(C)Lodo 

(D)Mechi 

(E)Jorge

26.Co dla Violetty zostało po jej mamie? :

(A)Bransoletka 

(B)Ubrania i pokój 

(C)Nic, zdjęcie 

(D)Pamiętnik 

(E)Cekina

27. Imię rodziców Tini?? :

(A)Alejandro i Mariana 

(B)Nie ma rodziców 

(C)Jorge i Oktavia 

(D)Clara i Justin 

(E)Katherine i Michael

28.OSTATNIE PYTANIE!!! JAK KOCHASZ SERIAL VIOLETTA??? :D :

 (A)10000000000000%<3333333333 

(B)99% 

(C)50% 

(D)15% 

(E)0%


Mam nadzieję że spodobał wam się ten post :D

4 komentarze:

  1. 1. B
    2.D
    3. E
    4. B
    5. A
    6. C
    7. D
    8. B
    9.A
    10. D
    11. C
    12. C
    13. A
    14. A
    15. C
    16. B
    17. A
    18. D
    19. A
    20. E
    21. C
    22. B
    23. B
    24. C
    25. C
    26. B
    27. A
    28. A
    Jak dobrze to dedyk z Jorge i Tini :)
    - Maja

    OdpowiedzUsuń
  2. 1.B)
    2.D)
    3.E)
    4. D)
    5. A)
    6.C)
    7. D)
    8. B)
    9. A)
    10.D)
    11. C)
    12. C)
    13. A)
    14. A)
    15. C)
    16. B)
    17. A)
    18. I.. Nic chyba z tego. Nie powinno tam byc jedzenia dla świń? Czy cos?
    19. A)
    20. C)
    21. C)
    22. B)
    23. B)
    24. C)
    25. C)
    26. B)
    27. A)
    28. A) <3
    Mam nadzieje ze dobrze. Jak tak to dedyk z moją Dudu ( Lodo)
    Duduś ♡

    OdpowiedzUsuń
  3. 1.c
    2.d
    3.e
    4.b
    5.a
    6.c
    7.d
    8.b
    9.a
    10.d
    11.c
    12.c
    13.a
    14.a
    15.b
    16.a
    17.a
    18.d
    19.a
    20.e
    21.c
    22.b
    23.b
    24.c
    25.c
    26.b
    27.a
    28.a

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jak dobrze to dedykt z Dudu.
      Weronika

      Usuń