Efekt kursora dostarczyły profilki.pl
Powered By Blogger

środa, 10 czerwca 2015

Konkurs!!!

 Pogramy dzisiaj w Quiz ze znajomości o serialu Violetta.

Jeżeli chcecie wziąść udział w Quizie to zapraszam do rozwinięcia posta.

                                         Życzę wam dobrej zabawy :D

                                         No to zaczynamy :


1. Ile lat miała Violetta, gdy zmarła jej mama?

(a)  
(b)  
(c)  
(d)  
(e) 

2. Gdzie przed przeprowadzką do Argentyny mieszkała Violetta?

  (a)  
  (b)  
  (c)  
  (d)  
  (e)  

3. Kto ma brata, który prowadzi bar?

  (a)  

  (b)  
  (c ) 
  (d)  
  (e)

4. W kim jest zakochana Olga?

  (a)  
  (b ) 
  (c)  
  (d ) 
  (e)

5. Kto jest chłopakiem Camili?

(a)  
(b)  
(c)
(d)  
(e)  

6. Z kim założył się Maxi, że do końca roku oboje będą mieli dziewczyny?

(A)  

(B) 

(C)
(D)
(E) 

7. Za kogo podawał się ojciec Jade i Matiasa, gdy przebywał w domu Germana?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)

8. Jak nazywał się program internetowy, w którym brali udział uczniowie Studia?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)

9. Kto wygrał ten program?

(A)

(B)

(C)
(D)
(E)

10. Kto został prezenterem w tym programie?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)

11. Kto ukradł kasetę, z której Violetta dowiedziała się, że Angie jest jej ciocią?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)

12. Jak nazywa się znany piosenkarz, dawny uczeń studia, zakochany w Angie?

(A)

(B)
(C)
(D)
(E)

13. Kto pierwszy z domu Germana dowiedział się (od detektywa) kim dla Violetty jest Angie?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)

14. Kto widział, że Gregorio włamał się do internetowej bazy danych i zamienił wyniki głosowania?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)

15. Jaką średnią głosów otrzymała Violetta w Talentach 21, gdy Ludm?

(A)
(B)
(C)
(D)
(E)


Odpowiedzi piszcie w komentarzach razem z osobą z którą chcecie dedyk :D
 
Mam nadzieję że spodobał wam się ten post :D

3 komentarze:

  1. 1. D)
    2. A)
    3. E)
    4. C)
    5. B)
    6. D)
    7. C)
    8. B)
    9. D)
    10. C)
    11. A)
    12. C)
    13. A)
    14. E)
    15. B) (ale nw bo cos nie skończone zdanie)
    I mam pomysł, ze możesz dać dedyk temu co ma NAJWIĘCEJ dobrych odpowiedzi z innych uczestników. Bo tak to często pojawia sie błąd. Wiec ten co ma najwięcej ale nie musi miec wszystkich dobrych. Mam nadzieje ze weźmiesz to pod uwagę :). Dedyk z Jorge i Tini.
    - Maja

    OdpowiedzUsuń
  2. 1. d)
    2. a)
    3. e)
    4. c)
    5. b)
    6. b
    7. c)
    8. b)
    9. d)
    10. c)
    11. a)
    12. c)
    13. a)
    14. a)
    15. Hmm.. a)?
    Jak dobrze to dedyk z Dudu
    - Duduś ♡

    OdpowiedzUsuń